Portals
Kickstart
26 feb 2024

Kickstart Europe Conference 2024

Op maandag 26 en dinsdag 27 vindt de jaarlijkse Kickstart Europe Conference 2024 plaats!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Op maandag en dinsdag 26-27 februari vindt de Kickstart Europe 2024 plaats. Dit is een jaarlijkse conferentie over strategie en netwerken met betrekking tot trends en investeringen in technologie en digitale infrastructuur. Door het samenbrengen van verschillende professionals uit de industrie aan het begin van het jaar, biedt Kickstart Europe de mogelijkheid om opkomende trends en technologieën te verkennen die de digitale industrie vormgeven.

Eurofiber Cloud Infra op de Kickstart Europe 2024

Dit jaar zijn we weer aanwezig op de Kickstart om met jullie te spreken en onze kennis en expertise te delen. Je vindt ons bij onze booth, waar een paar collega's staan om een praatje te maken, en we zullen ook rondlopen op de vloer. Neem contact op met een van onze account managers en kom een kopje koffie met ons doen.

Er zal een Kickstart App beschikbaar zijn, die biedt jou een handig overzicht van de dagen, alle boeiende activiteiten die gepland zijn, en een gedetailleerde plattegrond van de locatie. Een extra functie, is de swipe-to-match mogelijkheid. Met deze functie kun je in contact komen met medebezoekers door simpelweg te swipen. Zodra er een match is, kun je direct een afspraak maken!

Op dag 2 gaat Martin Vos, Business Innovation Director deelnemen aan het panel: Grid Integration: Data Centers as part of the Solution. 

We hopen je daar te zien!

Susan Megens - DataplaceSteve Ramdharie - Eurofiber Cloud Infra

Onze expertsLaten we kennis maken

Meer weten over de Kickstart 2024?

Wil je meer weten over de Kickstart Conference 2024 en wat wij daar doen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 30 309 0220 of ga naar de contactpagina via de onderstaande button en vul het contactformulier in.

Nieuws & Pers

Wil je meer weten over Eurofiber Cloud Infra?