Portals
Diensten

Cloudhub

Hybride- en multicloudoplossingen

cloud
Contact

Wil je meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Is connectiviteit, schaalbaarheid en veiligheid ook voor jouw organisatie noodzakelijk, maar kunt je (nog) niet volledig naar de cloud verhuizen? Stap over naar een hybride cloudomgeving. Deze omgeving zal door de vele digitale initiatieven alleen nog maar verder groeien. Met cloudproviders, verbindingen, (co)locaties, IaaS-, PaaS-, SaaS- of andere dienstverleners. De vraag is alleen: hoe houdt je controle over jouw omgeving en zaken als kosten, compliancy en security? Met CloudHub heb je alles vanuit een centrale locatie zelf in de hand.

Waarom CloudHub?

Welke vragen je ook hebt over jouw cloudomgeving, CloudHub is de oplossing. We lichten je de antwoorden graag persoonlijk toe. En staat jouw vraag er niet bij? Stel hem ons gerust.

  • Hoe zet ik snel een betrouwbare hybride cloud-basisinfrastructuur op?
  • Hoe bouw ik Azure en AWS landingzones volgens referentiearchitecturen en best practices?
  • Hoe hou ik controle over alle cloud resources en -initiatieven binnen mijn organisatie?
  • Ik baseer mijn hybride cloudinfrastructuur liever niet op internet. Hoe pak ik dit aan?
  • Hoe zorg ik voor end-to-end beveiliging in mijn hybride cloudlandschap?
  • Hoe hou ik mijn cloudkosten onder controle?
  • Is mijn cloudinfrastructuur eenvoudig uit te breiden om te voldoen aan de eisen van mijn organisatie?
  • Hoe waarborg ik end-to-end performance over mijn gehele hybride cloudlandschap?

Wat is CloudHub?

CloudHub is een platform waarmee je jouw eigen datacenter, cloud- en alle, SaaS-, PaaS- en connectiviteitsproviders gecontroleerd samenbrengt in één centrale architectuur. Die laatste is end-to-end gebaseerd op veilige privéverbindingen en bevat ook de integratie van cloud landingzones op basis van de laatste Amazon Web Services (AWS)- en Azure referentiearchitectuur. Je kunt CloudHub, zowel nationaal als internationaal, uitbreiden met honderden cloudproviders, colocatiefaciliteiten, connectiviteit, private cloud, IaaS-, PaaS- en SaaS-diensten.

Hoe werkt CloudHub?

CloudHub is ondergebracht in de datacenters van Eurofiber Cloud Infra. Door deze fysieke nabijheid kan vanuit CloudHub een optimale hybride balans worden gerealiseerd tussen de cloud en je on-premise apparatuur (IaaS dan wel je eigen hardware), met vanzelfsprekend een zeer lage vertraging in dataoverdracht (latency) tussen beide. Zo kun je eenvoudig steeds meer workloads in eigen tempo van je on-premise apparatuur naar de cloud verplaatsen, maar ook net zo eenvoudig weer terug, mocht een exit-strategie ooit nodig zijn.

Veilig, betrouwbaar en hoogwaardig netwerk

CloudHub maakt volledig gebruik van de privéverbindingen van Eurofiber. Dat is een veilig, betrouwbaar en hoogwaardig netwerk, volledig gescheiden van het publieke internet. Wil je jouw privéverbindingen op- of afschalen? Dat kunnen we op elk moment voor je regelen. 

Volledig verzorgde setup en beheer

Wij verzorgen de CloudHub basis setup voor jou, waarbij we jouw eigen datacenter met je(eerste) cloud naar keuze integreren. Ook nemen wij het beheer voor je uit handen om security, kosten en performance te optimaliseren. We staan in voor een hoge uptime, een betrouwbare performance en de voortdurende optimalisatie daarvan. En dat geldt ook voor additionele (cloud)dienstverleners, connecties of (internationale) locaties, mocht je die (op termijn) in jouw landschap willen integreren.

Extra beheerondersteuning op verzoek

Is de basisdienstverlening die wij voor jouw cloudomgeving bieden onvoldoende voor jou? Extra beheerondersteuning, bescherming en optimalisatie is een optie. Informeer naar onze aanvullende managed services-pakketten voor Deployment, Security, Governance en Kubernetes.

Meer weten over CloudHub?

Susan Megens - DataplaceSteve Ramdharie - Eurofiber Cloud Infra

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.