Portals
Diensten

Hybrid Cloud Gateway

Hybride- en multicloudoplossingen

cloud
Contact

Wil je meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

De hybrid cloud gateway biedt bedrijven aanzienlijke voordelen. Het combineert de flexibiliteit en schaalbaarheid van de public cloud met de beveiliging en controle van de private cloud en on-premise systemen. En stelt bedrijven in staat om workloads naadloos te verplaatsen tussen private en public clouds, als specifieke behoeften of kostenoverwegingen daarom vragen.

Alles moet dan wel efficiënt en veilig met elkaar zijn verbonden, zodat de verschillende datastromen tussen de public cloud, private cloud en on-premise systemen optimaal verlopen. Hybrid Cloud Gateway van Eurofiber Cloud Infra garandeert een snel en veilig datatransport. En zorgt voor een gestroomlijnd beheer van deze complexe verbindingen.

Wat is Hybrid Cloud Gateway?

Hybrid Cloud Gateway zorgt ervoor dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar vallen in één centrale architectuur: public clouds, private clouds en eigen datacenters. De dienst is gebaseerd op het fijnmazige glasvezelnetwerk van Eurofiber. Dit netwerk zorgt voor een veilige en private connectiviteit tussen locaties. De publieke clouds van bijvoorbeeld Microsoft en Amazon zijn voor een optimale performance direct op het netwerk aangesloten.

Met de Hybrid Cloud Gateway kun je zelf eenvoudig en gecontroleerd workloads verplaatsen tussen bijvoorbeeld on-premise systemen en de public cloud. Ons netwerk garandeert minimale vertraging en maximale beveiliging. Doordat de datastromen niet via het publieke internet maar via private verbinding verlopen, zijn je data beschermd tegen externe dreigingen.

Waarvoor gebruik je Hybrid Cloud Gateway?

  • Efficiënte datastromen: Optimaliseer het transport van data tussen public clouds, private clouds en on-premise systemen. 
  • Compliance en veiligheid: Je bewaart gevoelige gegevens veilig op eigen servers of in een private cloud. Zo zorg je voor naleving van wet- en regelgeving op het gebied van privacy en datasoevereiniteit.
  • Flexibel workloadmanagement: Verplaats workloads naadloos tussen verschillende omgevingen - van on-premise naar de cloud en terug - afhankelijk van de kosten, performance-eisen en beveiligingsbehoeften.
  • Continuïteit en betrouwbaarheid: Snelle en betrouwbare verbindingen ondersteunen kritieke applicaties en minimaliseren downtime. Zo zorg je voor bedrijfscontinuïteit.
  • Controle en zichtbaarheid: Beheer al je cloudactiviteiten en gegevensstromen vanuit één centraal punt voor een beter overzicht en controle.

Veel gestelde vragen

Susan Megens - DataplaceSteve Ramdharie - Eurofiber Cloud Infra

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.