Portals
Digitale transformatie
04 mei 2023

Discovery Workshop

Tijdens onze segmenten discovery workshop nemen wij u mee in cloud adoptie en de benodigde stappen om een solide basis (cloud foundation) te ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Eurofiber Cloud Infra

Meld je nu aan voor onze Discovery Workshop

Steeds meer organisaties gaan werken in de cloud. Maar waarom zouden organisaties dit moeten overwegen? Door gebruik te maken van de cloud kunnen zij o.a. hun IT-infrastructuur up-to-date te houden en inspelen op nieuwe innovaties en veranderende markten en klantbehoeften. Echter, het blijkt dat het doorvoeren van een cloud strategie uitdagender is dan op het eerste gezicht lijkt vanwege de snelgroeiende en innoverende markten.

Strategisch gekozen, gedreven door noodzaak of vanuit innovatie, biedt de cloud mogelijkheden om uw ambities waar te maken en uw IT-doelstellingen te realiseren. Staat u aan de vooravond van uw cloud reis of wilt u een volgende stap maken, dan is de doordachte Discovery Workshop van Eurofiber Cloud Infra de juiste oplossing voor u.

Aan het einde van de workshop heeft u een duidelijk beeld van wat cloud adoptie betekent en wat de benodigde stappen zijn om een solide basis (Cloud Foundation) te ontwerpen, bouwen en onderhouden. De workshop wordt volledig volgens het CAF (Cloud Adoption Framework) en het Azure Well-Architected Framwork ingestoken en is toegespitst per branche.

Tijdens de workshop nemen we de volgende stappen met u door:

  1. Kennismaking & introductie
  2. Betrouwbaarheid in uw IT-infrastructuur
  3. Kosten optimalisatie
  4. Operational Excellence
  5. Performance Efficiency
  6. Security
  7. WVTTK

Wilt u zich hier graag voor aanmelden? De workshops hebben een maximaal aantal plekken van 6 tot 8 personen.

Locatie:
Eurofiber Nederland
Safariweg 25-31
3605 MA Maarssen