Portals

Oplossingen

Oplossingen voor cloud en colocatie, afgestemd op uw organisatie

Server
Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We helpen u graag verder.

Consultancy

Strategisch advies bij uw digitale transformatie

Behoort u ook tot die bedrijven die digitale transformatie als topprioriteit ziet? De meest voorkomende beweegredenen hiervoor zijn de te verwachten hogere omzet, een groter marktaandeel, lagere kosten, een hogere productiviteit en/of een grotere flexibiliteit. Maar de grootste uitdaging is de expertise in huis. Daarom kiezen vele bedrijven ervoor om het te gaan outsourcen.

Cloud

Hybride oplossingen voor uw ICT-infrastructuur

Hoe blijft u als organisatie innovatief, schaalbaar, wendbaar en flexibel? Met een hybride cloudomgeving houdt u volledige controle over het beheer van uw applicatie- en datalandschap en wint u aan innovatief vermogen én concurrentiekracht. 

Colocatie

Veilige thuis(co)locatie van uw kritische data, altijd in de buurt.

Continuïteit, stabiliteit en controle van uw kritische IT-infrastructuur. Altijd online en beschikbaar zijn.  Door uw IT-infrastructuur te huisvesten in een of meerdere van onze Tier III-datacenters, realiseert u een stabiele thuis(co)locatie voor uw data, waar dan ook ter wereld.

Connectiviteit

Ondersteunt de continuïteit van uw bedrijfsvoering

Onze koelkast, thermostaat en auto. Wat staat er vandaag de dag niet in verbinding met internet? De beveiliging van ons ‘connected’ leven verdient daarom de hoogste prioriteit. Colocatie (housing) en connectiviteit zijn ook voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering van essentieel belang.

Steve RamdharieSusan Megens

ContactOnze experts

Sluit uw IT infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Wij helpen u graag verder.