Portals
Diensten

Carriers

24/7 online via de carrier van jouw keuze

Telecom
Contact

Wil je meer weten over onze aangesloten carriers?

We helpen je graag verder of bekijk onze carrierlijst

Eurofiber Cloud Infra voert een carrier neutraal beleid; jij als klant heeft daardoor een grote keuzevrijheid in de afname van netwerk- en connectiviteitsdiensten bij de diverse carriers die hun diensten aanbieden vanuit een van onze datacenters. Hierdoor geniet je dan ook van een breed aanbod aan diensten op het gebied van connectiviteit.

24/7 wereldwijde connectiviteit  

De carriers waarmee we samenwerken bieden snelle one-stop verbindingen naar Internet Exchanges en Cloudplatformen. Zo is een verbinding naar bijvoorbeeld Microsoft Azure, Google, Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) of Neutral Interconnect Exchange (NL-IX) een veelgevraagde add-on. Een verbinding met Internet Exchanges alleen is echter onvoldoende om jouw connectiviteit 24/7 wereldwijd te waarborgen. Daarom werken we ook met carriers die diensten leveren zoals IP Transit, Multi-home IP, MPLS transport, Remote Peering, IP VPN, Metro VPN, en IP verkeer. Met dit aanbod ben je verzekerd van goede connectiviteit naar en van het internet, wereldwijd.

Carrier neutraal: snel en betrouwbaar dataverkeer

We zijn onafhankelijk zijn van elk netwerk en elke leverancier; onze klanten hebben dan ook een grote keuzevrijheid in de afname van bandbreedte en
connectiviteitsdiensten, bij de diverse carriers bij wie een van onze datacenters is aangesloten. Je bepaalt zelf welk netwerk het beste bij jou past. En wil je overstappen op een andere carrier? Dan kan dat te allen tijde.

Carrier neutraal - een open marktplaats voor connectiviteitsdiensten

Om deze carrier neutrale connectiviteit te realiseren, faciliteert Eurofiber Cloud Infra een open marktplaats waar connectiviteitsdiensten naar keuze kunnen worden ingekocht bij de verschillende leveranciers. Zo beschikt je altijd over toegang tot de services van de carrier van jouw keuze. Nieuwe carriers die hun diensten willen aanbieden, worden altijd verwelkomd. Zo blijft ons aanbod continu groeien en kun je altijd rekenen op snel en betrouwbaar dataverkeer. En kunnen wij met recht het label ‘carrier neutraal’ dragen.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Eurofiber Cloud Infra faciliteert op haar locaties een vrije marktplaats aan netwerk- en connectiviteitsdiensten. Dat levert je de volgende voordelen op:

  1. Vrijheid: vrijheid in de keuze van elke aanwezige carrier, afgestemd op jouw internetconnectiviteitswens of geografische vereisten.
  2. Prijs-kwaliteit: jij kiest zelf voor de best presterende netwerken tegen de voor jou beste prijs.
  3. Redundante connectiviteit: je hebt de mogelijkheid om voor een volledig redundante, hoogwaardige internetverbinding te kiezen.
  4. Flexibiliteit: veranderingen in jouw bedrijf of behoeftes kunnen ervoor zorgen dat je niet langer tevreden bent over de carrier. Een switch naar een andere carrier, of het aansluiten bij meerdere carriers, is altijd mogelijk bij Eurofiber Cloud Infra

Welke carriers bieden hun diensten aan in onze datacenters?

Ga naar onze carrierlijst.

Als carrier je diensten aanbieden binnen Eurofiber Cloud Infra?

Bent je als carrier mogelijk geïnteresseerd in het aanbieden van jouw diensten binnen een van onze datacenters? Neem dan contact met ons op.

Susan Megens - DataplaceSteve Ramdharie - Eurofiber Cloud Infra

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over de aangesloten carriers?

We helpen u graag verder.