Portals
Diensten

Kubnernetes

Versnel je innovatieproces met Kubernetes

Server
Contact

Wil je meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Zoals de komst van containers in de wereld van de scheepvaart logistieke processen enorm heeft versneld, gebeurt dit nu ook in de wereld van IT. Waar een livegang van een applicatie vroeger nog weken of zelfs maanden kon duren, spreken we inmiddels over dagen of zelfs uren. Containers zijn een game changer. Door functioneel te kijken naar de omgeving waarin applicaties draaien, is compatibiliteit nooit meer een probleem. Toepassingen zijn portable, schaalbaar en beheersbaar.

Maar misschien nog wel belangrijker: met Kubernetes als wereldwijde open-source standaard voor container technologie, verkorten organisaties hun innovatiecyclus. Het is mogelijk om in kleine stappen – met microservices – te innoveren. Door de self-healingeigenschappen van Kubernetes zijn de risico’s die nu eenmaal horen bij het innovatieproces plotseling helemaal niet zo eng meer. En mocht een innovatie een enorm succes blijken te zijn, dan komen de automation en auto-scalingeigenschappen goed van pas. Je hoeft nauwelijks nog omkijken naar het managen van de netwerkcapaciteit voor een applicatie.

Container technologie zorgt voor een nieuwe dynamiek waardoor jouw organisatie in staat is om op basis van positieve triggers te innoveren. Wil je meer weten? Bekijk onze kennisbank. Met Kubernetes is het mogelijk om applicatiemanagement te versimpelen én te versnellen

Download product leaflet

Susan Megens - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

Ik help u graag verder.