Portals
Segmenten

Enterprise

Internationale expansie door digitale transformatie

Industrie
Digiscan

Sluit uw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van uw business voldoende gewaarborgd is via de Digiscan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

In Nederland heeft 72% van alle organisaties hun digitale transformatieprogramma sinds 2020 versneld doorlopen. Dankzij bijvoorbeeld Artificial Intelligence (AI) en Machine learning profiteren zij inmiddels van flinke besparingen, nieuwe afzetmarkten, maar ook een hogere veiligheid van systemen, een verbeterde customer experience en een efficiëntere interne bedrijfsvoering. Door ICT een strategische rol toe te kennen in uw bedrijfsvoering en –processen schakelt uw organisatie ook naar de volgende versnelling.

Zo bepaalt een digitale transformatie uw toekomst

Wilt u als onderneming de komende jaren overleven (en liever zelfs nog  internationaal uitbreiden) dan is een digitale toekomst én heden onvermijdelijk. Deze 3 trends onderstrepen de noodzaak ervan nog eens extra:

Trend #1: Data as an Asset

Steeds meer bedrijven benutten data om hun klanten beter te begrijpen en hun eigen besluitvorming te verbeteren. Dit vereist een investering in systemen (cloudoplossingen) om de stroom aan gegevens efficiënt en effectief te verwerken, analyseren en opslaan, maar ook te beschermen en beveiligen.

Trend #2: Automation

Chatbots, geautomatiseerde magazijnen en toeleveringsketens, autonome voertuigen, vrachtwagens en schepen: de mens wordt steeds vaker vervangen door computers en slimme robots via geautomatiseerde interfaces. Dit zal zich ook doorzetten in andere branches zoals de advocatuur en de medische wereld.

Trend #3: Duurzaamheid

Bedrijven erkennen inmiddels dat de milieucrisis niet alleen schadelijk kan zijn voor de wereld, maar ook voor het bedrijfsresultaat. Ondernemingen heroverwegen hun activiteiten en impact op het milieu.

Is uw onderneming klaar voor de uitdaging?

We realiseren ons heel goed dat digitalisering ook grote uitdagingen met zich meebrengt. Zo kan het lastig zijn om verouderde, maar vertrouwde en succesvolle bedrijfsmodellen los te laten of te heroverwegen. Daarnaast vraagt het digitaliseren van in- en externe processen om veel digitale kennis en vakkundig technisch personeel die u misschien niet in huis heeft. Laat dat geen redenen zijn om uw digitalisering ‘on hold’ te zetten en daarmee de toekomst van uw onderneming. We helpen u graag om uw uitdagingen uit de weg te ruimen.

Uw partner in een geslaagde digitale transformatie

Achter elk succesvol businessmodel zit een betrouwbare digitale infrastructuur. Om dit te realiseren heeft u niet alleen hoogwaardige technologie nodig, maar ook een partner die u gedurende het gehele proces adviseert. Daar waar andere datacenters vaak alleen als leverancier opereren, zijn wij een betrouwbare partner die met u meedenkt en u begeleidt bij elke stap in uw digitale transformatie. U kunt daarbij vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise.

Wilt u onafhankelijk persoonlijk advies?

Dan help ik u graag verder.