Portals
Oplossingen

Colocatie

Veilige en betrouwbare huisvesting voor jouw ICT-infrastructuur

Ontdek onze diensten
Server
Contact

Meer weten over onze colocatieoplossingen?

We helpen je graag verder.

Veilige en betrouwbare huisvesting van jouw IT-infrastructuur, met 100% uptime, flexibele groeimogelijkheden, goed advies en energiezuinige koelingstechnieken.

Veilige en stabiele housing

Continuïteit en stabiliteit van jouw IT-infrastructuur. Altijd online en beschikbaar zijn. Dat is de fundering waarop jouw bedrijf door kan groeien. Daar ligt onze focus. Door jouw IT-infrastructuur te huisvesten in een van onze Tier III-datacenters, realiseer je die stabiele basis voor jouw bedrijf.

Onze colocatie diensten

Wij bieden colocatie diensten voor ondernemingen en organisaties met ambitie; hoe klein of groot ook, van start-up tot enterprise.

  • Rackspace huren

Huur rackspace in een veilige, afgeschermde ruimte en heb 24/7 zelfstandig en onbeperkt toegang tot jouw eigen servers. Meer over rackspace huren.

  • Private corridor, cage of suite huren

Heeft jouw bedrijf een omvangrijke IT-structuur, of speelt privacy een belangrijke rol? Dan is het huren van een private cage, suite of corridor de oplossing. Meer over private cages.

  • Twin datacenter-oplossing

Jouw IT-infrastructuur onderbrengen op twee geografisch gescheiden locaties, bij dezelfde betrouwbare partij. Dat reduceert de kans op downtime aanzienlijk en is ideaal voor synchrone data replicatie en het maken van continue backups. Bekijk onze twin datacenter oplossing.

Hoe zijn de colocatie prijzen samengesteld?

De prijzen van onze colocatieoplossingen zijn samengesteld uit 4 componenten: eenmalige set-up fee, huur van het rack, stroomverbruik en eventueel additionele diensten. Op pagina 'Colocatie prijzen' kan je hier meer over lezen. 

Dit is Eurofiber Cloud Infra:

Betrouwbaar advies

Jarenlang waren wij zelf klant bij verschillende grote datacenters. Wij weten dan ook precies waar je naar op zoek bent. Wij zetten die ervaring en onze technische expertise graag in om tot de beste oplossing voor jouw bedrijf te komen.

Continuïteit via redundante (N+1) infrastructuur

We laten niets aan het toeval over. Redundantie in onze (nood)stroom, brandbeveiliging, koeling en netwerksystemen zorgen voor de continuïteit van onze infrastructuur waarvan jouw organisatie afhankelijk is.

Flexibiliteit en groeimogelijkheden

Kwart racks, halve racks, hele 19” racks, een volledige corridor, private cage of private suite? Hoe groot en complex jouw IT-infrastructuur ook is of wellicht wordt; bij ons heb je de flexibiliteit en ruimte om te groeien.

Veiligheid

Onze Tier III-datacenters voldoen aan de hoogste certificeringen voor informatiebeveiliging.

Duurzaamheid

Zorgvuldig omgaan met energie is een belangrijke pijler binnen Eurofiber Cloud Infra. Onze datacenters zijn zo duurzaam mogelijk ingericht, onder andere door het gebruik van energiezuinige koelingstechnieken, klimaatbeheersing en duurzame materialen. Zo draaien we ook volledig op duurzame windenergie.

Ook jouw housing uit handen geven?

Dankzij voortdurend testen, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van onze infrastructuur, hebben wij sinds onze oprichting een continuïteit en uptime van 100% voor onze klanten gerealiseerd. Ontdek wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden, of stel hier rechts direct jouw gewenste pakket samen.

Contact

Sluit jouw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van jouw business voldoende gewaarborgd is en neem contact met ons op voor een adviesgesprek.