Portals
Oplossingen

Colocatie

Veilige en betrouwbare huisvesting voor uw ICT-infrastructuur

Ontdek onze diensten
Server
Contact

Meer weten over onze colocatieoplossingen?

We helpen u graag verder.

Veilige en betrouwbare huisvesting van uw IT-infrastructuur, met 100% uptime, flexibele groeimogelijkheden, goed advies en energiezuinige koelingstechnieken.

Veilige en stabiele housing

Continuïteit en stabiliteit van uw IT-infrastructuur. Altijd online en beschikbaar zijn. Dat is de fundering waarop uw bedrijf door kan groeien. Daar ligt onze focus. Door uw IT-infrastructuur te huisvesten in een van onze Tier III-datacenters, realiseert u die stabiele basis voor uw bedrijf.

Onze colocatie diensten

Wij bieden colocatie diensten voor ondernemingen en organisaties met ambitie; hoe klein of groot ook, van start-up tot enterprise.

  • Rackspace huren

Huur rackspace in een veilige, afgeschermde ruimte en heb 24/7 zelfstandig en onbeperkt toegang tot uw eigen servers. Meer over rackspace huren.

  • Private corridor, cage of suite huren

Heeft uw bedrijf een omvangrijke IT-structuur, of speelt privacy een belangrijke rol? Dan is het huren van een private cage, suite of corridor de oplossing. Meer over private cages.

  • Twin datacenter-oplossing

Uw IT-infrastructuur onderbrengen op twee geografisch gescheiden locaties, bij dezelfde betrouwbare partij. Dat reduceert de kans op downtime aanzienlijk en is ideaal voor synchrone data replicatie en het maken van continue backups. Bekijk onze twin datacenter oplossing.

Hoe zijn de colocatie prijzen samengesteld?

De prijzen van onze colocatieoplossingen zijn samengesteld uit 4 componenten: eenmalige set-up fee, huur van het rack, stroomverbruik en eventueel additionele diensten. Op pagina 'Colocatie prijzen' kunt er meer over lezen. 

Dit is Eurofiber Cloud Infra:

Betrouwbaar advies

Jarenlang waren wij zelf klant bij verschillende grote datacenters. Wij weten dan ook precies waar u naar op zoek bent. Wij zetten die ervaring en onze technische expertise graag in om tot de beste oplossing voor uw bedrijf te komen.

Continuïteit via redundante (N+1) infrastructuur

We laten niets aan het toeval over. Redundantie in onze (nood)stroom, brandbeveiliging, koeling en netwerksystemen zorgen voor de continuïteit van onze infrastructuur waarvan uw organisatie afhankelijk is.

Flexibiliteit en groeimogelijkheden

Kwart racks, halve racks, hele 19” racks, een volledige corridor, private cage of private suite? Hoe groot en complex uw IT-infrastructuur ook is of wellicht wordt; u heeft bij ons de flexibiliteit en ruimte om te groeien.

Veiligheid

Onze Tier III-datacenters voldoen aan de hoogste certificeringen voor informatiebeveiliging.

Duurzaamheid

Zorgvuldig omgaan met energie is een belangrijke pijler binnen Eurofiber Cloud Infra. Onze datacenters zijn zo duurzaam mogelijk ingericht, onder andere door het gebruik van energiezuinige koelingstechnieken, klimaatbeheersing en duurzame materialen. Zo draaien we ook volledig op duurzame windenergie.

Ook uw housing uit handen geven?

Dankzij voortdurend testen, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van onze infrastructuur, hebben wij sinds onze oprichting een continuïteit en uptime van 100% voor onze klanten gerealiseerd. Ontdek wat dit voor uw bedrijf kan betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden, of stel hier rechts direct uw gewenste pakket samen.

Contact

Sluit uw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van uw business voldoende gewaarborgd is en neem contact met ons op voor een adviesgesprek.