Portals

Segmenten

Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche

Amsterdam

Sluit uw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van uw business voldoende gewaarborgd is via de Digiscan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Internationale expansie door digitale transformatie

Wilt u als onderneming de komende jaren overleven (en liever zelfs nog internationaal uitbreiden) dan is een digitale toekomst én heden onvermijdelijk. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche.

Organisatorische flexibiliteit om te anticiperen

Digitalisering transformeert onze maatschappij in rap tempo. Dit vormt een belangrijke bron van groei, innovatie en nieuwe bedrijvigheid in onze steden. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche.

Concurrentievoordeel door digitalisering

De digitale klantreis staat centraal in elke strategie binnen de financiële wereld. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche.

eHealth vangt druk in de zorg op

De digitalisering van de zorgsector (eHealth) helpt om die druk op te vangen, digitale zorg bespaart tijd. Ontdek de trends en uitdagingen in uw branche.

Digitalisering brengt onderwijs tot leven

Digitalisering in het onderwijs is een blijvertje. Het geeft docenten meer mogelijkheden om te variëren met lesmateriaal en onderwijsmethodes. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche. 

Digitalisering als strategisch speerpunt

Chatbots, navigatie-apps, Artificial Intelligence (AI) en de cloudwerkplek zijn onderdeel geworden van ons dagelijks leven en worden steeds vaker ingezet om patronen uit allerlei soorten data te analyseren. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche.

Digitalisering als recept voor concurrentiekracht

Digitalisering in de hele waardeketen helpt de farmaceutische industrie om producten sneller van het lab bij de patiënt te krijgen. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche.

Digitalisering is de sleutel tot groei

Retail 2.0 kenmerkt zich door ontwikkelingen als Augmented Reality (AR), Artificial Intelligence (AI), omnichannel, zelfscan en onbemande winkels.  Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche. 

Sneller schakelen door digitalisering

Digitale transformatie brengt u van A naar B. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche.

Smart Industry versterkt concurrentiepositie

De snelheid waarmee Industrie 4.0 (Smart Industry) technologieën omarmt is gigantisch. Ontdek de trends en uitdagingen binnen uw branche.

Steve Ramdharie - Eurofiber Cloud InfraSusan Megens - DataplacePascal Kruijmel - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u onafhankelijk persoonlijk advies?

We helpen u graag verder.