Portals
Oplossingen

Cloud

Hybride oplossingen voor uw ICT-infrastructuur

Ontdek onze diensten
Server
Contact

Meer weten over onze cloudoplossingen?

We helpen u graag verder.

Toekomstbestendige cloud infrastructuur

Hoe blijft u als organisatie innovatief, schaalbaar, wendbaar en flexibel? Ontwikkelingen en oplossingen volgen elkaar in rap tempo op en als organisatie wilt u daar snel op kunnen inspelen én van profiteren. Met een hybride cloudomgeving houdt u volledige controle over het beheer van uw applicatie- en datalandschap en wint u aan innovatief vermogen én concurrentiekracht. Zonder dat u regelmatig aanpassingen hoeft door te voeren in uw ICT-infrastructuur of dure hardware moet aanschaffen. In een hybride omgeving wordt het dynamisch beheren en verplaatsen van workloads, applicaties en data tussen beide omgevingen kinderspel.   

Waarom zoveel bedrijven naar de cloud overstappen

Meer dan de helft van het Nederlandse bedrijfsleven maakt al  gebruik van de cloud. Een logische keuze, want het brengt veel voordelen met zich mee. U kunt zich (weer) focussen op uw kerntaken door beheertaken uit handen te geven. Investeringen in hardware worden overbodig. Redenen genoeg dus om uw businessprocessen te optimaliseren op basis van een betrouwbare en schaalbare digitale infrastructuur. Alleen, hoe zorgt u voor een vlekkeloze transitie?

Zo stapt u ook succesvol over naar de cloud

De overgang naar de cloud heeft een grote technische en organisatorische impact op uw organisatie. Alles begint met een strategie gekoppeld aan een juiste visie. Daarom nemen we de tijd om uw organisatie beter te leren kennen. Hoe past de cloud in uw bedrijfsstrategie? Welke onderdelen van uw infrastructuur verplaatst u naar de cloud en welke (nog) niet? Vervolgens maken we samen een plan van aanpak met bijbehorende tijdslijnen. Door duidelijke afspraken te maken, worden de verwachtingen over en weer helder. Waardoor het succes van uw cloudtransitie kan worden afgemeten aan de resultaten die u bereikt. 

De beste cloudoplossing voor uw organisatie

Wat is voor u de beste cloudoplossing? Naast functionele eisen spelen ook kosten, snelheid, flexibiliteit, veiligheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid een belangrijke rol. Net als de eisen en beperkingen die wet- en regelgeving stellen. De impact van al deze keuzes op uw organisatie is groot. Als uw partner in ICT-infrastructuur helpen we u graag bij het maken van de beste keuze.

Contact

Sluit uw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van uw business voldoende gewaarborgd en neem contact met ons op voor een adviesgesprek.