Portals
Oplossingen

Connectiviteit

Ondersteunt de continuïteit van uw bedrijfsvoering

Ontdek onze diensten
Server
Contact

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen?

We helpen u graag verder.

Onze koelkast, thermostaat en auto. Wat staat er vandaag de dag niet in verbinding met internet? Steden worden geleidelijk omgetoverd tot Smart Cities. De beveiliging van ons ‘connected’ leven verdient daarom de hoogste prioriteit. Colocatie (housing) en connectiviteit zijn ook voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering van essentieel belang. Met een zakelijke internetverbinding heeft u voldoende opties, ook als u groeiambities heeft. We helpen u graag bij een veilige transitie naar een ICT-infrastructuur die 24/7 beschikbaar is op elke (werk)locatie.

Waarom is connectiviteit belangrijk?

Nederland transformeert digitaal. Connectiviteit is de schakel tussen uw ICT-diensten die altijd en snel beschikbaar moeten zijn. Een onverwachte uitval van een netwerkverbinding kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw organisatie. En wat als uw applicaties of bedrijfsdata tijdelijk onbereikbaar zijn?

Hoe richten we uw connectiviteit in?

Waar moet u opletten in uw  zoektocht naar goede en geschikte connectiviteit? Onze specialisten kijken eerst welke verbindingen nodig zijn, welke locaties er ontsloten moeten worden, welke eisen en voorwaarden u heeft voor de beschikbaarheid en vertraging in de dataoverdracht (latency) en welke datastromen er zijn. Op basis daarvan maken we voor u een passend connectiviteitsplan met een carrier naar eigen keuze.

Waar moet u opletten?

We overleggen met u welke bandbreedte u nodig heeft, maar ook wat uw snelheidseisen zijn (is het voor u belangrijk dat u razendsnel over gegevens kunt beschikken en/of versturen?). Zijn er datastromen die vanwege privacygevoelige informatie niet over internet verstuurd mogen worden? Loopt u veel risico als uw verbinding onverhoopt uitvalt, dan kunnen twee geografisch gescheiden verbindingen (redundantie) interessant zijn. Bespreek uw vragen, wensen en eisen met onze experts voor een passend voorstel.

Eurofiber Cloud Infra voert een carrier neutraal beleid; u als klant heeft daardoor een grote keuzevrijheid in de afname van netwerk- en connectiviteitsdiensten bij de diverse carriers die hun diensten aanbieden vanuit Eurofiber Cloud Infra. Hierdoor geniet u dan ook van een breed aanbod aan diensten op het gebied van connectiviteit. Benieuwd welke providers hun diensten aanbieden bij onze datacenters? Op de carrierlijst treft u alle carriers aan bij wie u diensten af kunt nemen. Staat de carrier waar uw voorkeur naar uitgaat hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Sluit uw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van uw business voldoende gewaarborgd is en neem contact met ons op voor een adviesgesprek.