Portals
Over ons

Wij zijn Eurofiber Cloud Infra

Your digital infra partner

Eurofiber Cloud Infra Team
Contact

Wilt u meer weten over Eurofiber Cloud Infra?

Het creëren, verzamelen, distribueren en bewerken van data is door de snel ontwikkelende technologieën steeds meer verweven in onze businessmodellen en samenleving. Dit betekent dat organisaties op zoek gaan naar oplossingen die flexibel, schaalbaar en altijd beschikbaar zijn. De nieuwe norm worden cloud gerelateerde verdien modellen en multichannel-strategieën.

Als Eurofiber Cloud Infra zien wij het belang van een betrouwbare en ervaren partner die met bedrijven mee denkt in dit het proces van digitale transformatie en complete multicloud oplossingen kan aanbieden. Dit kunnen wij doen binnen de domeinen Cloud, Colocatie en Connectiviteit.

Eurofiber Cloud Infra is opgericht als onderdeel van de Eurofiber Group om in te spelen op de marktbehoeften aan geïntegreerde IT-infrastructuurdiensten.  Het biedt een open cloud en netwerk infrastructuur die volledig in eigendom is, waaronder eigen energiezuinige Tier III datacenters, een VMware verified private cloud, een software defined network tussen meer dan 90 datacenters en directe koppelingen met onder andere Microsoft and Amazon Web Services.  

Deze cloud infrastructuur werkt naadloos samen met het eigen landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber Nederland dat door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is aangemerkt als een vitale infrastructuur. 

Aangezien Eurofiber de gehele infrastructuur keten in eigendom en eigen beheer heeft, is Eurofiber in staat om de verschillende elementen naadloos op elkaar af te stemmen.  Dit resulteert in unieke (maatwerk)oplossingen, maximale flexibiliteit en superieure IT-infrastructuur performance voor onze klanten. We leveren onze toonaangevende IT-infrastructuuroplossingen aan overheden, gemeenten, de zorg, het onderwijs, financiële instellingen, middelgrote- en grote ondernemingen en IT-service providers. Met ons open model zijn we in staat om zowel in een direct als indirect model naar de markt aan te bieden. 

Klanten profiteren van onze expertise in het ontwerpen, implementeren en beheren van open hybride cloud-infrastructuren. Eurofiber is naast Azure Advanced Networking Partner ook een Eurofiber Managed Partner van Microsoft en behoren we tot een selecte groep van Partners die nauw samenwerkt met Microsoft. Eurofiber heeft een direct peering (IP) met Microsoft en recent is Eurofiber C3 Partner geworden van Microsoft. Dit betekent dat Eurofiber rechtstreeks (zonder tussenkomst van derde partijen) kan koppelen met Microsoft Azure. Hiermee dragen wij bij aan de steeds verdergaande digitalisering van hun bedrijfsvoering. 

Met Eurofiber Cloud Infra’s open model zijn we in staat om zowel in een direct als indirect model naar de markt aan te bieden.  

Onze visie

Wij zijn het fundament van de Europese digitale samenleving door het aanbieden van de meest betrouwbare open cloud-infrastructuur waarbij oplossingen afzonderlijk of als geheel worden aangeboden.

Organisaties zijn volledig vrij om de diensten te kiezen die zij nodig hebben en hun keuzes aan te passen in lijn met veranderingen van hun bedrijfsvoering. De Eurofiber Groep is in 2000 opgericht om deze principes vorm te geven, en ze zijn nog steeds relevant. Dit model heeft zijn waarde bewezen als drijvende kracht achter innovaties en het bouwen van langdurige relaties.

Flexibiliteit: nu en in de toekomst

Eurofiber Cloud Infra is uw digitale infrastructuur partner, dit zijn we voor oa gemeentes, zorg instellingen, large enterprises maar ook voor ICT-resellers. Klanten hebben behoefte aan een infrastructuur waarmee zij nu en in de toekomst nieuwe ontwikkelingen of business modellen kunnen implementeren. Ons open cloud infrastructuur komt tegemoet aan die behoefte van flexibiliteit, en gaat hand in hand met betrouwbare dienstverlening waarop onze klanten kunnen rekenen.

Onderscheidend vermogen

Wij kunnen een totale cloud infrastructuur ontwerpen en aanbieden die de business continuïteit van uw organisatie zal waarborgen. Persoonlijk contact, deskundig advies, praktische hulp, welke expertise er ook gewenst is, wij bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Daarbij maken we graag heldere afspraken, waar we ons aan houden. En houden wij het, daar waar zaken soms ingewikkeld lijken, graag duidelijk en eenvoudig. Keep IT simple.

Susan Megens - DataplaceSteve Ramdharie - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over Eurofiber Cloud Infra?

We helpen u graag verder.