Portals
Diensten

Datacenter migratie

Veilig en snel uw ICT-omgeving migreren

Neem contact op
datacenter_migratie
DCspine Portal

Krijg toegang tot een betrouwbaar en redundant netwerk tussen datacenters en naar de cloud

Het platform dat connectiviteit tussen datacenters net gemakkelijk maakt als binnen één enkel datacenter.

Datamigratie is onderdeel van de overgang naar een nieuw systeem. Daar kunt u verschillende redenen voor hebben. Misschien wilt u wisselen van colocatie- of hostingprovider, uw applicatielandschap moderniseren of uitbreiden met het oog op redundantie. Datamigratie is een veelvoorkomende en tijdelijke oplossing, maar ook een complexe aangelegenheid die met zorg moet worden uitgevoerd. Wij bieden u de flexibele diensten om dit te realiseren.  

Snel en makkelijk beschikken over verbindingen

Data vormt het hart van uw organisatie. Het verzamelen, uitwisselen en analyseren ervan wordt steeds belangrijker. Het draagt bij aan het continueren van uw bedrijfsprocessen en het snel kunnen inspelen op de behoeften en ontwikkelingen in de markt. Omdat data altijd beschikbaar moet zijn, wordt er steeds vaker gekozen om data naar externe datacenters of de cloud te verhuizen.

Flexibiliteit en een kortstondig contract

Uitgangspunt bij datamigratie is dat alle data behouden blijft en dat het systeem in de nieuwe configuratie optimaal gebruik kan maken van eerdere data. Datamigratie moet daarom 100% volledig en correct gebeuren en mag niet leiden tot een datalek. Daarom maken we gebruik van tijdelijke en veilige connecties die geschikt zijn voor het vervoeren van grote hoeveelheden data. Met een minimale contractduur van 1 dag zit u bij ons niet vast aan lange termijnverplichtingen.

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek.