Portal DCspine
Webinaar 100 beveiliging bestaat niet

Webinar - 100% beveiliging bestaat niet, ‘in control’ zijn wel!

Ransomware, hacks en datalekken zijn inmiddels aan de orde van de dag. U kunt geen nieuwssite bezoeken of er is wel een aan “cyber” gerelateerd artikel te vinden.

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We helpen u graag verder.

Ransomware, hacks en datalekken zijn inmiddels aan de orde van de dag. U kunt geen nieuwssite bezoeken of er is wel een aan “cyber” gerelateerd artikel te vinden. Als gevolg hiervan vragen steeds meer Nederlandse organisaties zich af hoe het er eigenlijk voor staat met hun informatiebeveiliging?  

Om die vraag goed te kunnen beantwoorden organiseerden DCSpine en Guardian360 op 4 november 2020 een webinar. Ook voor IT-dienstverleners die de vraag nog niet gekregen hebben is deze webinar interessant, u kunt de vraag van uw klant maar beter voor zijn en de regie behouden! 

Welke onderwerpen komen in de webinar aan bod? 

  • Internet vs. private network  
  • Compliant zijn is niet hetzelfde als veilig zijn
  • Hoe zorgt u dat u de basis van informatiebeveiliging op orde hebt?
  • Hoe zorgen DCspine en Guardian360 dat u grip hebt op de hele keten? 
  • Waarom moeten Nederlandse MSP’s juist nu transformeren naar MSSP?

Webinar - 100% beveiliging bestaat niet, ‘in control’ zijn wel!

Op 4 november 2020 organiseerde DCspine in samenwerking met Guardian360 een webinar over security in relatie tot cloudtechnologie. Jan Michiel Berkel (directeur van DCspine) en Jan Martijn Broekhof (directeur van Guardian360) stonden stil bij alle uitdagingen waar Managed Service Providers (MSP’s) mee te maken krijgen bij het implementeren van cloudsecurity.