Portal DCspine
DCspine biedt directe verbinding met AMS-IX
06 okt. 2020

DCspine biedt een directe verbinding met AMS-IX via eigen netwerk

Via het DCspine netwerk kunt u nu direct verbinding maken met EasyAccess van AMS-IX vanuit ruim 70 datacenterlocaties in Nederland en België. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen

Bent u op zoek naar een manier om uw connectiviteit via internet te verbeteren of om de redundantie van uw netwerk te vergroten? En dat tegen minimale kosten? Via het DCspine netwerk kunt u nu direct verbinding maken met EasyAccess van AMS-IX vanuit ruim 70 datacenterlocaties in Nederland en België. 

Bedrijven krijgen de eerste twee maanden een 1GE-poort voor € 200 per maand of een 10GE-poort voor € 600 per maand op het AMS-IX-platform vanaf elke DCspine locatie in Nederland en België. Deze prijzen zijn inclusief de transportkosten.

Na de eerste twee maanden zijn de normale Easy Access-prijzen van toepassing, € 300 per maand voor 1GE en € 1250 per maand voor 10GE. EasyAccess is een dienst van AMS-IX waarmee bedrijven die geen point of presence in Amsterdam hebben, op afstand verbinding kunnen maken met AMS-IX. Easy Access bundelt AMS-IX peering en IP-transportkosten in één pakket en heeft meer dan 250 locaties in Europa.

Deze promotie-aanbieding is geldig tot 31 december 2020. Alle genoemde prijzen zijn inclusief poort en transport vanuit de remote locatie naar AMS-IX. De cross-connect in de datacenter is niet in de prijs inbegrepen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nieuws & Pers

Wilt u meer weten over Eurofiber Cloud Infra