Portals
Elisabeth Hankeln as Managing Director
10 aug 2023

Eurofiber benoemt Elisabeth Hankeln tot Managing Director Cloud Infra

Maarssen, 10 augustus 2023 - Eurofiber heeft Elisabeth Hankeln per 1 september 2023 benoemd tot Managing Director Cloud Infra.

Subscribe to our newsletter

Want to stay up to date?

Maarssen, 10 augustus 2023 - Eurofiber heeft Elisabeth Hankeln per 1 september 2023 benoemd tot Managing Director Cloud Infra.

Elisabeth Hankeln (1975, Wenen, Oostenrijk) is een ervaren internationaal bedrijfsleider. Bij Philips Consumer Electronics, Philips Television en Philips Lighting bekleedde ze verschillende senior managementfuncties op het gebied van strategie, marketing, productontwikkeling en bedrijfstransformatie. Na haar tijd bij Philips trad Elisabeth in dienst bij Cordstrap, een wereldwijde leider in ladingbescherming. Als VP Product en Marketing en als lid van het Global Executive Team leidde ze de commerciële transformatie voor Cordstrap. Later, als VP Duitsland, begeleidde ze het bedrijf met succes bij het uitbreiden van zijn positie in deze zeer concurrerende grootste markt.

Elisabeth Hankeln wordt als Managing Director verantwoordelijk voor de activiteiten van Eurofiber op het gebied van cloudinfrastructuur. Eurofiber Cloud Infra werd in 2021 opgericht als onderdeel van de Eurofiber Group om in te spelen op de marktbehoeften aan geïntegreerde IT-infrastructuurdiensten. Het biedt een volledig eigen open cloud- en netwerkinfrastructuur, waaronder eigen energie-efficiënte Tier 3-datacenters, een VMware Verified Private Cloud-platform, een softwaregedefinieerd netwerk tussen meer dan 90 datacenters in Nederland en België dat directe koppelingen biedt met onder meer Microsoft Azure en Amazon Web Services.  Andrea Kraus, Chief Revenue Officer: "Eurofiber Cloud Infra heeft een sterk portfolio van cloud- en cloudconnectiviteitsoplossingen. Voor de komende jaren voorzien we een versnelde groei en met Elisabeth hebben we een leider gevonden met een bewezen staat van dienst in het managen van dergelijke groei, zowel commercieel als op het gebied van mensen en organisatieontwikkeling. We zijn zeer verheugd om Elisabeth in het Eurofiber-team te verwelkomen."

Elisabeth Hankeln: "Digitalisering is de sleutel tot toekomstgericht zakendoen in alle bedrijfssectoren en de cloud inframarkt is een zeer dynamische markt. Binnen zijn businessunit Cloud Infra, en gesteund door de Eurofiber Groep, beschikt Eurofiber over de expertise en marktkennis om uit te breiden en nog succesvoller te worden in dit segment, door zijn klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel via eenvoudige toegang tot een complete, betrouwbare en open digitale infrastructuur. Ik ben verheugd me aan te sluiten bij dit zeer ervaren team en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de Cloud Infra business, onze klanten en collega's."

 

Nieuws & Pers

Wil je meer weten over Eurofiber Cloud Infra?