Portal DCspine
IaaS lancering
19 jan. 2022

Eurofiber Cloud Infra ontvangt Microsoft Advanced Specialization voor Azure Cloud en Azure Networking Services

Eurofiber Cloud Infra, het bedrijf dat klanten helpt met de architectuur, de inrichting en het beheer van de cloud, heeft de geavanceerde netwerkservices specialisatie voor Microsoft Azure ontvangen. Daarmee is Eurofiber Cloud Infra een van de weinige Nederlandse bedrijven met deze prestigieuze onderscheiding.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Cloudomgeving volledig inrichten

“Wij zijn heel trots op deze specialisatie,” zegt Amir Iriskic, oprichter van MatrixMind. “We tonen hiermee aan dat Azure geen geheimen voor ons heeft en dat we een doordachte strategie hebben om Azure Cloud volledig in te richten. Geavanceerde kennis van netwerken is een van de belangrijkste succesfactoren van cloud-adoptie. De toetsing door middel van een audit was bijzonder stevig. Deze omvatte niet alleen networking als specialisatie maar ook doordachte inrichting van Azure Cloud. We hebben deze met glans doorstaan. Hiermee hebben we bewezen dat we een weloverwogen aanpak hebben om een goede en veilige koppeling te creëren tussen de IT-omgevingen van de klant en Azure Cloud.”

Klanten kunnen er mede dankzij deze specialisatie op rekenen dat MatrixMind voldoende kennis en ervaring in huis heeft met het ontwerpen en inrichten van Azure-landing zones.

“Landing zones zijn cruciaal om zaken als connectiviteit, identiteit, security, governance en management op orde te hebben en om de omgeving continu verder te optimaliseren,” aldus Almir Iriskic.