Portals
Diensten

Datacenter backbone

Vergroot de capaciteit van uw netwerk

Neem contact op
Datacenter backbone
DCspine Portal

Krijg toegang tot een betrouwbaar en redundant netwerk tussen datacenters en naar de cloud

Het platform dat connectiviteit tussen datacenters net gemakkelijk maakt als binnen één enkel datacenter.

Een backbone verbindt lokale netwerken (LAN) met Wide Area Networks (WAN). Daarmee is de capaciteit van de backbone groter dan de netwerken die erop zijn aangesloten. Lokale netwerken kunnen via de backbone verbinding maken op lange afstanden. Het redundante en hoge capaciteitsnetwerk van DCspine fungeert als backbone voor het verbinden van datacenterlocaties. En dat levert u optimale datacommunicatie op.

Functionaliteiten afgestemd op uw behoeften

Afhankelijk van uw omstandigheden en behoeften bepalen we onze toegevoegde waarde: als primaire dienstverlener in het verbinden van alle backbonelocaties van een provider óf als een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor het toevoegen van nieuwe locaties aan een bestaand Dark Fiber- of WDM-netwerk. Via de online portal kunt u (meerdere) Virtual Local Area Networks (VLAN’s) opzetten. Het beheren van VLAN’s tussen verschillende datacenterlocaties is zo eenvoudig dat u zelf aanpassingen kunt doorvoeren, zoals het op- of afschalen van uw bandbreedte.

Een veerkrachtig en futureproof netwerk

Ons platform is uw platform. En dus heeft u maar liefst 75+ datacenters in Nederland, België en Duitsland tot uw beschikking met allemaal dezelfde connectiviteitsdiensten en snelheden van 100 Mb/s tot 40 Gb/s. Ook heeft u directe toegang tot cloudservices op Microsoft Azure en Amazon Web Services en de partnerservices van bijvoorbeeld AMS-IX en NaWas (de Nationale Wasstraat tegen DDoS-aanvallen).

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek.