Portal DCspine
Diensten

Private Cage

Dubbele beveiliging van uw IT-infrastructuur

Neem contact op
Private cage
Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.

Heeft uw bedrijf een omvangrijke IT-infrastructuur, of speelt privacy een belangrijke rol? Dan is private housing in de vorm van een private cage, corridor of suite een uitstekende oplossing. Hiermee creëren we uw eigen, afgesloten ruimte binnen ons datacenter. Wij bieden u altijd een housing oplossing op maat; er zijn diverse mogelijkheden in grootte, het aantal racks en aanwezige faciliteiten. Uw private cage, corridor of suite wordt ingericht naar de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Private cage huren

Flexibiliteit en extra veiligheid; dat is wat een private cage u biedt. Flexibiliteit omdat een private cage u doorgroeimogelijkheden biedt binnen de eigen ruimte. Veiligheid omdat enkel en alleen uw eigen medewerkers toegang hebben tot deze afgeschermde ruimte in ons datacenter. U kunt bij ons al een private datacenter cage betrekken vanaf vier 19” racks. Daarbij kunt u kiezen of u uw eigen racks gebruikt, of gebruikmaakt van de racks die wij aanbieden. Interesse in een eigen cage? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Private suite huren

Aan grote ondernemingen en organisaties biedt Eurofiber Cloud Infra ook de mogelijkheid tot het betrekken van een private suite binnen één van onze datacenters. Een private suite wordt volledig naar wens ingericht; in overleg komen we samen tot de perfecte indeling. In de suite kunt u gebruikmaken van onze redundant uitgevoerde installaties op het gebied van stroom, noodstroom, koeling, (brand)beveiliging en algemene faciliteiten, met behoud van uw eigen uitstraling en identiteit. Daarnaast ontzorgen wij u volledig in het onderhoud van de geplaatste installaties. Grote kapitaalinvesteringen voor uw eigen datacenter faciliteiten zijn hiermee verleden tijd. Een private suite is volledig gescheiden van de omgevingen van andere klanten en is mogelijk vanaf circa 130 m2.

Private corridor huren

Beslaat uw IT-infrastructuur geen volledige private cage? Dan biedt een private corridor binnen een cage uitkomst. Ook de corridor kan worden afgesloten en is dan alleen door medewerkers van uw bedrijf te betreden. Een private corridor is bij ons beschikbaar vanaf acht 19" racks. Hiermee bent u verzekerd van een compleet eigen onderdeel binnen ons datacenter. 

Mogelijk heeft u nog geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw dataopslag. Of u heeft het gevoel dat uw organisatie groeit en dat een gecoloceerde dataopslag mee moet groeien met uw bedrijf. Bij Eurofiber Cloud Infra begrijpen wij goed dat u hier niet mee bezig hoeft te zijn. Vraag gerust aan onze experts welke mogelijkheden aansluiten bij uw behoeftes.

Onze 'Private Cage' tarieven

De prijzen van onze colocatieoplossing 'Private Cage' is samengesteld uit 4 componenten: eenmalige set-up fee, huur van het rack, stroomverbruik en eventueel additionele diensten. Lees er meer over op onze Colocatie Prijzen pagina.

Meer weten over private housing?

Er is veel mogelijk op het gebied van private housing. Neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren bij een juiste keuze in private housing. Of weet u al precies wat u nodig heeft voor het huisvesten van uw IT-infrastructuur? Vraag dan een offerte aan via dit formulier.

Hulp nodig bij uw keuze?

Mogelijk heeft u nog geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw dataopslag. Of u heeft het gevoel dat uw organisatie groeit en dat een gecoloceerde dataopslag mee moet groeien met uw bedrijf. Wij begrijpen goed dat u hier niet mee bezig hoeft te zijn. Vraag gerust aan onze experts welke mogelijkheden aansluiten bij uw behoeftes. Wilt u eerst langskomen om een private cage, suite of corridor te bekijken? Dat kan geheel vrijblijvend, maar hier een afspraak!

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek.