Portal DCspine
Diensten

Twin datacenter

Redundante colocatie-oplossing biedt meer zekerheid 

Neem contact op
Private cage
Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.

Om de continuïteit van uw onderneming en dienstverlening te waarborgen, is het onderbrengen van uw data op twee verschillende locaties een goede strategische oplossing. Zo heeft zelfs de uitval van één compleet datacenter nog geen downtime voor u tot gevolg; het andere datacenter vangt de klap op. Een Twin Datacenter oplossing zorgt dus voor meer zekerheid en stabiliteit.

Onze vestigingen in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Brabant bieden u de mogelijkheid voor een stabiele Twin Datacenter oplossing waarmee we u deze dubbele garanties kunnen bieden. Zo brengt u uw IT-infrastructuur onder bij dezelfde betrouwbare partij, op twee geografisch gescheiden locaties. Met dezelfde service, dezelfde deskundigheid en dezelfde tarieven.

Twin Datacenter oplossing met lage latency

Onze datacenters zijn met elkaar verbonden door een redundant uitgevoerde glasvezelring. Van een 1 Gb/s ethernet verbinding tot een 100 Gb/s WDM oplossing; wij bieden altijd een schaalbare oplossing, afgestemd op de behoefte van uw onderneming.

Voor bedrijven die synchrone replicatie wensen of een back-up faciliteit zoeken, is onze Twin Datacenter oplossing zeer geschikt. Doordat de afstand tussen onze locaties wordt overbrugd met glasvezel, blijft eventuele latency ruimschoots binnen de 5 milliseconden; cruciaal voor het synchroon kunnen repliceren van data.

U kunt al gebruik maken van ons Twin Datacenter vanaf een tweetal kwart racks. Er is dus al snel een passende oplossing te realiseren.

De voordelen van onze Twin Datacenter oplossing

  • Gespreide housing bij dezelfde betrouwbare partij
  • Minder kans op downtime of recovery time na uitval van een datacenter
  • Lage latency: minder dan 5 milliseconden
  • Ideaal voor synchrone replicatie of het maken van back-ups
  • Al vanaf een tweetal kwart racks mogelijk

Onze 'Twin Datacenter' tarieven

De prijzen van onze colocatieoplossing 'Twin Datacenter' is samengesteld uit 4 componenten: eenmalige set-up fee, huur van het rack, stroomverbruik en eventueel additionele diensten. Lees er meer over op onze Colocatie Prijzen pagina.

Wat kan onze oplossing voor uw bedrijf betekenen?

Wij laten u graag zien wat de voordelen zijn en hoe we deze oplossing voor uw bedrijf kunnen realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek.