Portal DCspine
IaaS lancering
26 okt. 2022

Lancering Nederlands IaaS platform!

Met trots mogen wij mededelen dat ons Nederlandse IaaS platform gerealiseerd is! 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Met trots mogen wij mededelen dat ons Nederlandse IaaS platform gerealiseerd is! Op 26 oktober j.l. hebben wij het platform gelanceerd en is hij ready for sales.

 

Vanaf nu kunnen klanten de IT-infrastructuur van hun organisatie  op ons IaaS-platform laten landen.

Een platform dat aansluit op de vraag van de markt en een oplossing kan zijn voor verschillende uitdagingen waar veel organisaties voor staan zoals het verlagen van de operationele kosten, het makkelijk kunnen op en afschalen van resources, het waarborgen van de bedrijf continuïteit en security.

Onze IaaS-platform geeft de flexibiliteit om IT-resources naar wens in te richten en is geschikt voor organisaties die kiezen voor een hybride cloud strategie. De komende maanden zal er hard gewerkt worden om meer features toe te voegen aan dit platform.

De pipeline voor ons IaaS platform is groeiende en de we hebben de eerste klanten al mogen verwelkomen.

Vanuit Eurofiber Cloud Infra willen we alle collega’s bedanken die keihard gewerkt hebben in de realisatie van dit platform.

Zo vertelt Maurits van der Zouw Sr. Commercial Product Developer ‘’Samen met onze partners Dell Technologie Services, VMware en ITQ zijn we erin geslaagd een betrouwbaar, veilig, schaalbaar en toekomstbestendig cloudplatform te ontwerpen en te bouwen op basis van de VMware Cloud Foundation-referentiearchitectuur die voortbouwt op de nieuwste technologieën.’’

‘’Dit project begon jaren geleden binnen zowel Dataplace als het Cloudify project van ons Technology team. Het IaaS-platform is gebouwd op de ervaring van onze UNET-collega's, de Franse collega's van ATE, Fullsave en Netiwan en de ervaring van Matrixmind. Een gemeenschappelijk project voor velen binnen de Eurofiber Group,’’ aldus Daniel Danon Managing Director Eurofiber Cloud Infra.