Portals
azure
22 jun 2023

Succesvolle ERP-systeem migratie naar de cloud bij Hoogesteger door Eurofiber Cloud Infra

De eerste en succesvolle migratie van het ERP-systeem CSB naar de Azure-cloud bij onze klant Hoogesteger markeert een mijlpaal.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Hoogesteger is de partner in het ontwikkelen van premium freshness van onderscheidende concepten. Waaronder groente- en fruitsappen, smoothies en ijsjes. Ál meer dan twee jaar is Hoogesteger klant van MatrixMind en nu dus van Eurofiber Cloud Infra. Eurofiber Cloud Infra heeft Hoogesteger o.a. geholpen naar hun cloud transitie en verbetering van hun connectiviteit. Vele on-site machines zijn verdwenen van de werkvloer en zijn nu geconfigureerd in de cloud. Niet alleen om de efficiency te vergroten maar ook vooral om de veiligheid, continuïteit en schaalbaarheid van de bedrijfssystemen te verbeteren. En sinds dit weekend is hun ERP-systeem CSB ook in de Cloud.

De eerste en succesvolle migratie van het ERP-systeem CSB naar de Azure-cloud bij onze klant Hoogesteger markeert een mijlpaal. Onlangs hebben cloud engineers van Eurofiber Cloud Infra de migratie voltooid in samenwerking met BTS, SET Services en Orcado.

Deze baanbrekende overgang naar de cloud heeft de efficiëntie en schaalbaarheid van het systeem aanzienlijk verbeterd. Met de migratie naar de Azure-cloud heeft Hoogesteger een solide basis gelegd voor toekomstige groei en innovatie. Dankzij de overgang naar Azure met onder andere CSB en Office 365 kan het bedrijf makkelijker inspelen op veranderende behoeften en markttrends. Bovendien biedt de Azure-cloud geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waardoor de gegevens van het bedrijf optimaal beschermd zijn.

Het bedrijf is nu in staat om te profiteren van de pay-as-you-go-betalingsstructuur van de cloud, waarbij alleen wordt betaald voor het daadwerkelijke gebruik van de infrastructuur. Dit heeft de totale operationele kosten verlaagd en het IT-budget van het bedrijf geoptimaliseerd.

Al met al heeft de succesvolle migratie van het ERP-systeem CSB naar de Azure-cloud een nieuw tijdperk van groei en innovatie ingeluid. Hoogesteger is nu beter gepositioneerd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt.

Nieuws & Pers

Wilt u meer weten over Eurofiber Cloud Infra?