Portals
Diensten

Cloud Connect

Directe toegang tot de public cloud

Connectiviteit
Contact

Wil je meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder

Hoe kunt u met uw connectiviteit optimaal profiteren van wat de publieke cloud te bieden heeft? Steeds meer organisaties omarmen deze standaard clouddienst. Maar door dit groeiende gebruik worstelen ICT-afdelingen met de benodigde connectiviteit. Cloudconnectiviteit is vaak te complex en onbetrouwbaar om de mogelijkheden van de cloud optimaal te benutten. Precies daarom hebben we de Cloud Connect service ontwikkeld: een universele manier om meerdere clouds met elkaar te verbinden.

Wat is Cloud Connect?

Cloud Connect is een snelle, makkelijke en flexibele manier voor serviceproviders om privéconnectiviteit naar de publieke cloud op te zetten. Het vormt een directe verbinding naar de cloud van uw keuze. En omdat u het publieke internet omzeilt, legt u veilig verbinding met de verschillende cloudaanbieders binnen onze datacenters. Met een enkele connectie verbetert u uw efficiëntie en verlaagt u uw kosten. Doordat we met flexibele contracten werken, verandert u bovendien snel en efficiënt van provider.

Zo werkt Cloud Connect

U kunt end-to-end Cloud Connect zien als de connectiviteit die geleverd wordt vanaf de cloudprovider naar uw locaties. U bent aangesloten op een privénetwerk dat van het openbare internet is afgescheiden. Op deze manier kunt u voor u gereserveerde (dedicated) bandbreedtes voor publieke clouddiensten gebruiken. Dit netwerk is verbonden met meer dan 70 datacenters in Nederland en België. Vanaf daar zorgen we voor een stabiele, snelle privéverbinding met een publieke cloudprovider naar keuze: Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Microsoft Office 365, Google Cloud Platform en vele andere lokale en wereldwijde cloudaanbieders.

De belangrijkste voordelen van Cloud Connect:

  • Veilige privéverbindingen met gegarandeerde bandbreedtes;
  • Maximale ontzorging van uw connectiviteit naar de publieke cloud;
  • Al uw infrastructuurdiensten bij één leverancier ondergebracht;
  • Gemakkelijk in te stellen en op elk moment aanpasbaar;
  • Contracten kunnen eenvoudig worden opgezegd.

Download product leaflet

Susan Megens - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.